Den Nordslesvigske Kvindeforenings Fond uddeler penge for 9. gang okt. 2017

Temaet for uddeling af fondsmidler i 2017 er

"Fællesskaber der fremmer nye former for fysisk aktivitet hos børn og unge – der ikke af sig selv opsøger en forening"

Ansøgningsfrist den 30. juni 2017

Ansøgningsskemaet her skal bruges.

Fonden prioriterer i år sundhed og fællesskab. Temaet i år er målrettet børn og unge der skal ud og røre sig og samtidig finde gode legekammerater. Ligeledes prioriterer fondens bestyrelse nye former for aktiviteter.

Der er tænkt på de børn der ikke går i til håndbold og fodbold eller andre velkendte idrætsformer, men at der skal nogle andre aktiviteter til, for at fange den gruppe børn og unge.

Hvem kan søge

Pengene kan søges af foreninger og organisationer der prioriterer aktivitet og fællesskab, eller som ser det som en mulighed at supplere med fysisk leg.

Det skal helst være nytænkning på området. Det må gerne være noget, der ikke eksisterer i de normale idrætsafdelinger.

Går nogen med en ide til anderledes aktiviteter – noget der ikke tidligere er prøvet af, så er her en mulighed.

Ansøgerne skal være bosiddende i Sønderjylland.

Uddelinger

Fondens formål

Fondens formål er at støtte almenvelgørende formål, hovedsagelig i det gamle Sønderjyllands Amt og omfatter både børn, unge og voksne. Formuen er skabt her gennem 100 års frivilligt kvindearbejde, og her skal pengene igen gøre godt.